Presidentniinisto.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Verkkosivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Lain mukaan julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia eli kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää verkkopalveluja.

Tämä on presidentti Niinistön toimiston saavutettavuusseloste, joka koskee verkkosivustoa www.presidentniinisto.fi.

Seloste on laadittu 1.3.2024. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut presidentti Niinistön toimisto yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa helmikuussa 2024.

Presidentniinisto.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Presidentniinisto.fi-sivusto täyttää Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.2 -kriteeristössä esitettyjen vaatimusten tasot A ja AA. Digipalvelulaki velvoittaa täyttämään kaikki A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit.

Saavutettavuuspuutteet ja niiden korjaaminen

Sivustollamme ei ole havaittu puutteita selosteen laatimishetkellä.

Palaute ja yhteystiedot

Otamme mielellämme vastaan huomioita ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuudesta. Voit lähettää palautteesi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@presidentniinisto.fi. Vastaamme palautteeseen 14 päivän sisällä.

Mikäli tarvitsemasi tieto ei ole saavutettavassa muodossa verkkosivuillamme, voit lähettää meille pyynnön sähköpostitse osoitteeseen toimisto@presidentniinisto.fi. Vastaamme kyselyyn 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia ja et ole tyytyväinen antamaamme vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten noudattamista Suomessa. Sivustolla ohjeistetaan ilmoituksen tekemisessä ja kerrotaan, miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero (vaihde) 0295 016 000